Green Motion rent a car nudi najmove vozila za poslovne korisnike pod posebnim uvjetima

Green Motion

Mnoge društveno odgovorne kompanije uveliko rade na usvajanju procesa u poslovanju koji će umanjiti njihov utjecaj na okolinu. Mogućnosti za umanjenje štetnog utjecaja su mnoge, od korištenja energije iz obnovljivih izvora, preko recikliranja otpada, ipak, do sada nije bilo ozbiljne mogućnosti izbora da umanje vlastiti negativni utjecaj kroz najam ekološki prihvatljivih vozila.

Postanite naš poslovni partner!

Odabirom Green Motion rent a car-a kao Vašeg partnera za najam vozila, Vaša kompanija sada realno ima izbor kod odabira rent a car vozila. Ukoliko želite umanjiti negativni utjecaj na okolinu dok koristite unajmljeno vozilo, Green Motion rent a car je Vaš logičan izbor.

Green Motion flota je jedinstvena jer sadrži vozila pokretana različitim vrstama motora, hibride, električna vozila, vozila sa dizelskim motorima opremljenim filterima čađi...sigurni smo da veći izbor nećete pronaći nigdje osim kod nas.

Bitno je naglasiti da najam ekološki prihvatljivih vozila Vašu organizaciju ne stavlja u poziciju da prihvatate kompromise, u mogućnosti smo ponuditi Vam najam ekološki prihvatljivih vozila proizvođača na čije ste proizvode navikli, Volkswagen, BMW, Citroen, Honda, Toyota, Lexus itd.

  • Usluge našeg rezervacijskog centra 24/7 za sve vaše potrebe
  • Pristup svim podacima o korištenju vozila putem naše on line aplikacije. U svakom trenutku imate tačnu i konačnu kalkulaciju troškova.
  • Izuzetno konkurentne cijene
  • Dostavu i preuzimanje vozila
  • Mogućnost odabira paketa osiguranja po želji klijenta
  • U slučaju kvara i nezgode, naše osoblje će reagovati i izvan radnog vremena
  • Vaše je da se brinete samo o Vašem poslu, sve vezano za Vašu mobilnost prepustite nama

Ukoliko ste spremni i odlučni da umanjite Vašu emisiju štetnih gasova, a da pri tom ostvarite i uštede za Vašu organizaciju, obratite nam se sa povjerenjem za ponudu putem telefona : +387 61 31 71 44 . Naš tim za poslovne klijente će rado odgovoriti na sva Vaša pitanja i nedoumice.

Zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme da se informišete o našoj ponudi. 

Aplicirajte za status poslovnog korisnika