Prilika za franšizu ekološki prihvatljivog rent a car-a

 Osnovan 2007 u Velikoj Britaniji, Green Motion je postao prepoznat kao svjetski lider u pružanju usluga najma ekološki prihvatljivih rent a car vozila. U nastavku možete dobiti više informacija o prednostima vlasništva i upravljanja Green Motion franšiza. 

Richard Lowden, osnivač i Predsjednik Green Motion rent a car-a je u odgovoru na globalnu potrebu i trend smanjenja emisija CO2, tijekom 2005 godine osmislio koncept koji je tada bio a danas ostao, prva i jedina istinski ekološki orjenitrana rent a car kompanija .

Richard Lowden
Richard Lowden

Koncept organizacije je vrlo jednostavan, pružiti klijentima iz poslovnog i turističkog sektora priliku da odaberu najam ekoloških vozila, te da na taj način smanje vlastiti doprinos zagađenju okoline, uz direktnu uštedu kroz nižu potrošnju goriva. Tijekom razvoja Green Motion-a, Richard je pronašao jedinstven segment rent a car tržišta, te je uspio klijentima ponuditi istinsku alternativu u pogledu mogućnosti izbora.

Početak operativnog poslovanja je bio 2007 godine u Velikoj Britaniji, gdje je usprkos složenoj ekonomskoj situaciju u tom trenutku, Green Motion imao izuzetno visok rast te je ubrzo ušao u top 10 rent a car kompanija u Velikoj Britaniji.

U Januaru 2011. Green Motion je započeo svoje međunarodno putovanje otvaranjem franšize u Meksiku. U početku je franšiza u Meksiku imala 12 poslovnica, dok danas posluje u preko 24 poslovnice sa prisustovom na svim važnim aerodromima u Mekskiku.

2012 su sa radom započele franšize na Malti i Kipru.

Green Motion nastavlja svoj rast i u 2013oj godini sa razvojem franšiza u Italiji, Mađarskoj, Islandu i Irskoj.

Trenutno, razvoj Green Motion rent a car-a je najjači na tržištu Velike Britanije, Europe, Bliskog Istoka, Sjeverne i Južne Amerike.

Richard Lowden
Dostupni tipovi franšiza

Za koji tip franšize ste zainteresovani?

At Green Motion, we offer a variety of country and location based franchises. For example, in a number of locations the country franchise has already been agreed, meaning only individal cities or locations are available. Whereas there are a few countries where the whole national franchise is available. In the USA, we are offering state franchises (which are setup in the same way as a nationl franchise), with individual location franchises available in each state.