Razlikujemo se po tragovima koji ostaju iza nas

Osnovan 2007 u Ujedinjenom Kraljevstvu, Green Motion rent a car se nametnuo kao svjetski lider u pružanju usluga najma vozila sa niskom emisijom CO2. Na našoj stranici možete pronaći informacije o prednostima vlasništva i upravljanja franšizom Green Motion rent a car-a.

Napravite rezervaciju
About us car

Green Motion rent a car svojim poslovnim i privatnim klijentima nudi mogućnost da dobiju rent a car usluge po najboljim cijenama na tržištu, te da istovremeno aktivno učestvuju u smanjenju globalne emisije CO2.

About us girl
About us girl

Green Motion pruža usluge na mnogim međunarodnim tržištima, između ostalih izdvajamo: Belgija , Bosna i Hercegovina, Costa Rica, Hrvatska ,Kipar, Finska, Grčka, Island, Irska, Italija, Jordan, Latvia, Litvanija, Malta, Mexico, Holandija, Srbija, USA i Velika Britanija.. .

Pored usluge najma vozila sa niskim emisijama CO2, Green Motion rent a car također svoje poslovanje zasniva na ekološkim principima, gdje god je to moguće, u želji da naš negativni utjecaj na okolinu svedemo na minimum. Najzad, konačno postoji mogućnost izbora da unajmite ekološko vozilo od kompanije koja posluje po ekološkim principima.

Da bi ste rezervirali Vaše vozilo na nekoj od naših mnogih gradskih ili aerodromskih poslovnica, molimo odaberite naš rezervacijski sistem na osnovnom meniju, te uživajte u ponudi najboljih cijena na tržištu.

Hvala što ste odabrali Green Motion rent a car za Vašu međunarodnu rent a car kompaniju. Radujemo se Vašem dolasku, te se nadamo da ćemo nadmašiti Vaša očekivanja.

Naša politika zaštite okoliša